Om oss

Välkommen!

Mitt namn är Ann Karlsson och jag är utbildad Undersköterska med inriktning Akutsjukvård samt medicinsk licensierad Laserterapeut sedan år 2011 av Irradia i Stockholm. Jag är även av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör samt dipl. medicinsk massageterapeut och PT-Personlig tränare /gym.

Naturligtvis är jag medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund samt medlem i Företagarna. Jag erbjuder laserbehandlingar www.laser.se, samt svensk klassisk massage som jag ofta kombinerar med idrottsmassage och töjningar vid behov. Jag är också utbildad i andningsmassage enligt Lotorpsmetoden.

Astmatiker, patienter med KOL och andra andningsbesvär har mycket stor nytta av Lotorpsbehandlingen, samt även de som vill lära sig andas med sin fulla kapacitet

Balkefors fotinlägg www.balkefors.se  är också en stor del i min service till dig som kund. Många knä, höft eller ryggproblem kommer från fötterna

Jag har även gått en utbildning i Basmedicin på Axelssons institut i Stockholm under hösten 2012

Produkter OlivAloe från Kreta rekommenderar jag varmt och självklart använder jag dem vid mina behandlingar. Sedan sommaren 2016 har vi avtal med vår Grekiska leverantör och är numera den enda återförsäljaren i hela Sverige av dessa fantastiska produkterna. Produkterna finns i 20 länder. Ni kan handla dessa produkter via vår webbshop eller i vår fysiska butik i Karlshamn. Varför inte lägga din beställning i webbshopen och hämta ut i butiken!!

Vi har öppet enligt överenskommelse för försäljning av produkter och presentkort pga behandlingar! Eller kika in och vänta en stund!

Ann tillsammans med Therese som arbetar med vår webbshop

Hälsobolaget i Karlshamn
Kungsgatan 66
374 38 Karlshamn

Telefon: 0454-13600
Mail: ann.halsobolaget@telia.com